FOTOGRAFIE

Mag ik jouw verhaal of bijzondere momenten vastleggen op beeld?


OH BABY

Ben jij zwanger? Wat bijzonder! Laat je zwangerschap vastleggen tijdens een mooie fotoshoot. Natuurlijk zijn je partner en andere gezinsleden ook welkom! Is jullie kleine wonder geboren? Dan kom ik graag langs voor een mooie fotoreportage. Als je een fotoshoot boekt, houd ik tijd vrij rondom jouw uitgerekende datum. Zodra jullie er aan toe zijn, plannen we een datum en kom ik met mijn camera bij jullie langs.

 

DE LIEFDE

Wil je graag romantische foto's van jou en je geliefde? Heb je een huwelijksaanzoek in de planning die je tijdens een bijzonder moment wil uitvoeren? Of gaan jullie trouwen en wil je deze mooie momenten terugzien op beeld? Een shoot is een mooie manier om jullie liefde vast te leggen op beeld. Samen gaan we op zoek naar een plek die bij jullie past voor mooie, ongedwongen foto's.

 

 

SOLO

Wil jij nieuwe foto's van jezelf? Voor je cv, om een bijzonder moment vast te leggen of gewoon, omdat je jezelf wil laten zien? Samen gaan we op zoek naar een plek waar jij je op je gemak voelt: Ik ga het liefst met je naar buiten of naar een inspirerende binnenlocatie en schiet spontane en ongedwongen foto's. Ik leg jou graag vast zoals je bent en pas mijn werkwijze dan ook met alle liefde aan op wat het beste bij jou past.

 

CADEAUBON

 

Een fotoshoot cadeau geven: dat is een heel goed en mooi idee! Want hoe waardevol is het om een bijzondere herinnering cadeau te geven of krijgen?! 

 

Je kunt een cadeaubon van Studio Renee bestellen voor iedere shoot. De cadeaubon wordt leuk ingepakt en er is plek voor een persoonlijke boodschap van jou! Ik kan de bon ook rechtstreeks naar de ontvanger versturen. 


MINI PORTFOLIO

Wil je meer van mijn werk zien? Of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op via de contactpagina of via 06-23248378.