FOTOGRAFIE

Een nieuwe familiefoto? Je jaarlijkse evenement in beeld? Een mooi of moeilijk moment vastleggen om nooit meer te vergeten? Ik kom jouw bijzondere momenten graag voor je in beeld brengen. 


BRUILOFT | DE KIEKFABRIEK

 "Together is a beautiful place to be"

 

YES! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd. Zo'n mooie dag bevat vaak veel bijzondere momenten en mooie herinneringen. Samen vormt dit een verhaal, jullie verhaal. Wij maken jullie verhaal graag compleet met beeld. 

 

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op en dan maken we een afspraak onder het genot van een kopje koffie of thee. Benieuwd naar de tarieven? Wij werken met pakketten die jullie volledig naar wens aan kunnen passen. De pakketten bestaan uit fotografie, videografie of een combinatie. Vraag gerust naar meer informatie, dan sturen we jullie de informatie toe en kunnen jullie het eerst rustig bekijken.

 

De Kiekfabriek is een samenwerking tussen Heleen Visual Storytelling en Studio Renee.

 

 

LOVESHOOT

 

Een loveshoot is een mooie manier om jullie liefde vast te leggen op beeld. Een fotoshoot als mooie herinnering, om een jubileum te vieren of omdat jullie graag mooie foto's voor jullie trouwkaart willen.. Alles kan!

 

We gaan samen op zoek naar een plek die bij jullie pas en waar jullie je op je gemak voelen. Een leuke fotoshoot met mooie, ongedwongen foto's! 

Ik vertel je er graag meer over. 


 

EN VERDER...

 

Natuurlijk kan ik ook andere bijzondere momenten voor jou in beeld brengen. Graag vertel ik jou verhaal. Samen gaan we op zoek naar wat bij

jou past. Benieuwd naar de fotoshoots die ik voor jou kan doen? 

  • Zwangerschapsfotografie;
  • Gezinsfotografie;
  • Newbornshoot;
  • Portretfotografie;
  • Evenement in beeld.

Wil je iets anders? Of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op

voor de mogelijkheden.

MINI PORTFOLIO

Wil je meer van mijn werk zien? Of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op via de contactpagina of via 06-23248378.Loveshoot
RUUD & IRIS