INVESTERING

Wat super leuk dat jij interesse hebt in een fotoshoot. Wil je eerst wat meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen? Neem gerust een kijkje.

Mijn prijzen zijn onderverdeeld in drie thema's: Oh baby, De Liefde en Solo. Hieronder kun je de prijzen en pakketten bekijken. Heb je iets in gedachten wat er niet tussen staat? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Dan bekijken we samen jouw wensen en wat ik eventueel voor jou kan betekenen.


Stuur gerust een berichtje voor al je vragen over de shoot(s), over mijn beschikbaarheid, het bestellen van (mini)albums of voor het plannen van een afspraak. Graag tot snel!

BRUILOFT | MEER INFORMATIE

YES! Jullie gaan trouwen. 

 

Gefeliciteerd! Zo'n mooie dag bevat vaak veel bijzondere momenten en mooie herinneringen. Samen vormt dit een verhaal, jullie verhaal. De Kiekfabriek maakt jullie verhaal graag compleet door het vast te leggen op beeld. Videografie, fotografie of beide: we passen ons graag aan op jullie wensen.

 

Willen jullie meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of zijn jullie benieuwd naar de prijzen? Stuur ons dan gerust een mailtje met jullie vragen en dagplanning. Dan sturen we jullie de informatie op maat toe en kunnen jullie het samen rustig doornemen.

 

De Kiekfabriek is een samenwerking tussen Heleen Visual Storytelling en Studio Renee.