CONTACT OPNEMEN

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan gerust contact op via info@reneeseuren.nl 

Stuur je liever een whatsapp bericht? Dat mag ook: 06-23248378.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

OVER RENEE

 

'Verhalenverteller, mensenmens, betrokken en eigenwijs'

.. de woorden die mij omschrijven. 

 

Dit ben ik: Renee Seuren, verhalenverteller, designer en fotograaf bij Studio Renee / Renee Seuren Media &  Communicatie. Met een passie voor verhalen begon ik in 2012 aan de opleiding 'Media, Informatie en Communicatie' aan het Saxion in Enschede. Hier maakte ik kennis met de verschillende manieren om mooie verhalen de wereld in te brengen. Niet alleen verhalen zoals we die bijvoorbeeld uit een sprookjesboek kennen, maar juist ook de verhalen achter iemand, een organisatie, product of gebeurtenis. Schrijven deed ik al veel, maar langzamerhand kwam ik erachter dat beeld mij ook enorm aansprak. Ik verdiepte mij in een fotocamera en verschillende ontwerpprogramma's en begon met kleine opdrachten in mijn kennissenkring. Ook leerde ik het communicatievak steeds beter kennen: dat vond ik gaaf! Communicatie en beeld combineren om zo de mooiste verhalen de wereld in te brengen, dat is wat ik het liefste doe. Mag ik jou helpen bij het vertellen van jouw verhaal? 


Renee Seuren Media & Communicatie is gevestigd aan de Grotestraat in Eibergen en geregistreerd bij de KVK onder nummer: 69383723. 

06 23 24 83 78 | info@reneeseuren.nl | www.reneeseuren.nl