FOTO'S VOOR JOUW BEDRIJF

Voor je online zichtbaarheid zijn unieke, passende en verhalende foto's onmisbaar. Tegenwoordig zijn veel van jouw potentiële klanten actief op social media. Steeds vaker volgen zij merken en bedrijven die inspireren en misschien volgen ze jou ook al wel. Maar om je doelgroep écht aan je merk of bedrijf te binden, zijn kwalitatief goede en inspirerende beelden nodig. 

 

Wil je beelden van je producten voor je webshop? Of juist foto's van jezelf voor Instagram? Laten we samen unieke beelden maken, die de (online) zichtbaarheid van jouw product of van jou als ondernemer versterken. Van te voren bespreken we je wensen en op welke manier jij de foto's wil inzetten om je doelgroep aan je te binden. Ook bekijken we je huisstijl en maken op basis hiervan een moodboard, zodat de stijl van de fotoshoot helemaal past bij de uitstraling van jouw bedrijf. De dag van de fotoshoot beginnen we met een kopje koffie of thee, zodat we de shoot nog even rustig door kunnen spreken. In ongedwongen en gezellige sfeer creëren we samen de beelden die jouw online zichtbaarheid vergroten. 

FOTOGRAFIE IN STIJL

Wil je extra waarde toevoegen aan je beelden? Ik werk regelmatig samen met styliste Marie* Creëert. Door styling toe te voegen aan je foto's, heb je geen standaard productfoto's, maar unieke beelden waarbij jouw producten in sfeer worden vastgelegd. Fotografie in combinatie met styling zorgt voor krachtige beelden die helpen jouw product op de goede manier te vermarkten. Styling geeft de beelden dat zetje extra, waarmee je het complete verhaal van je product vertelt. Wij gaan op zoek naar een mooie locatie en creëren een setting die past bij jouw product en huisstijl. 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

MOGELIJKHEDEN & INVESTERING

Ik werk met pakketten, gericht op productfotografie en personal branding. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend mijn brochure aan of neem contact met mij op.